Wie zijn de bedrijven achter Ontdek de e-bike?

Zuid-Limburg Bereikbaar

Zuid-Limburg Bereikbaar heeft als doelstelling om 10% van de autonome groei van het autoverkeer op de belangrijkste routes op te vangen. Voor forenzen, bezoekers en inwoners van Zuid-Limburg en goederenvervoer is er een samenhangend pakket van maatregelen. Het gaat om een combinatie van alternatieven voor de auto.

Wil je alles weten over Zuid-Limburg Bereikbaar. Bezoek dan hun website op: www.zuidlimburgbereikbaar.nl

Logo Zuid Limburg

Cycle Center

Cycle Center is hét verhuurbedrijf voor fietsen, groenfietsen (electrofietsen), hybride fietsen, ATB's, Vespa's, scooters, steps, racefietsen en veel meer voor jou als individuele gast in het Zuid-Limburgse heuvelland of voor jou als organisator van een groepsevenement. Wij bezorgen per jaar meer dan 50.000 huurfietsen vanaf onze basis op locatie door heel Nederland en België zelfs door heel Europa. Je mag verzekerd zijn van het allerbeste materiaal van bekende merken als Gazelle, Giant, Koga Miyata en Merida in de allerbeste staat van onderhoud. Jouw tweewieler is nooit ouder dan 3 jaar. 

Wil je alles weten over Cycle Center. Bezoek dan hun website op: www.cyclecenter.nl

eCarConnect

eCarConnect is een organisatie die in samenwerking met partners producten en diensten ontwikkelt gericht op het verduurzamen van de mobiliteit van organisaties. Onze activiteiten zijn o.a. gericht op kennismaken met e-mobiliteit (www.ontdekdeebike.nl), stimulering van e-bikes voor woon-werk verkeer (BurnFatNotFuel.nl), faciliteren van elektrische deelauto’s via werkgevers voor zakelijke ritten (eCARSHARE.nl) en strategische uitrol van laadinfrastructuur en smart charging. Deze producten versterken elkaar en worden daarom ook geïntegreerd aangeboden als een complete 'eMobilityToolbox'.

Wil je alles weten over eCarConnect. Bezoek dan hun website op: www.ecarconnect.com

logo eCarConnect BV